NIKAN HAIR

Järntorgsgatan 10
Örebro
703 61
Tel:019-101960
Öppettider mån-fre 10:00-18:00
nargesyaghoubi@live.se

Nyheter

Frågor och förslag

17.11.2015 19:47
Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Det är bara att skriva till oss så hör vi av oss till dig så fort vi kan. Dina åsikter är värdefulla för oss och hjälper oss att kontinuerligt förbättra oss. Hos Nikan Hair är en komplimang från en nöjd kund den bästa belöningen.
Välkommen till vår nystartade hemsida. Nu kan du hålla dig informerad om alla våra senaste nyheter och alla nya stilar och produkter som kommer att lanseras på marknaden.

Erbjudande

Erbjudande

13.03.2018 13:57
 -Vid köp av en valfria behandlig får du gratis klippning.Gäller hår färgning,slingor, balayage, sombre, ombre eller toning (ord 500kr)  -Pensionär klippning 299:-  -Student klippning 299:-  -Herrklippning 20% rabatt  -Ögonbryn plockning+färgning+fransfärgning...

Om oss

Våra kunder är den viktigaste delen av vår verksamhet. När du besöker Nikan hair salong, kommer du se att vår personal är inriktad på att ge dig den bästa kundservice du kan tänka dig för ett mycket bra pris i en vänlig atmosfär. Styling och mode är vår passion och vi vill dela med oss av den passionen till dig!

Vi kan inte bara hjälpa dig att få den stil du vill ha, utan vi kan också hålla ditt hår friskt och vackert med våra högkvalitativa hårvårdsprodukter. Vi säljer bara särskilda produktserier som uppfyller våra krav på kvalitet. Du kan lita på att alla våra produkter kommer att vårda ditt hår på bästa sätt mellan dina besök på vår salong.

.

Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Det är bara att kontakta oss.